Direct naar inhoud
Land/regio
Zoeken
Winkelwagen

Privacybeleid

Shopify Privacybeleid sjabloon

 

Dit privacybeleid beschrijft hoe www.doglovers.sg (de "Site" of "wij") uw persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en openbaar maakt wanneer u de Site bezoekt of een aankoop doet of u registreert op de Site door een huisdierprofiel aan te maken en/of u in te schrijven om e-mailberichten van ons te ontvangen.

 

Persoonlijke gegevens verzamelen

 

Wanneer u de Site bezoekt, verzamelen we bepaalde informatie over uw apparaat, uw interactie met de Site en informatie die nodig is om uw aankopen te verwerken. We verzamelen ook aanvullende informatie die u vrijwillig verstrekt wanneer u zich inschrijft op onze e-maillijst, een huisdierprofiel aanmaakt of zich anderszins registreert op de Site. We kunnen ook aanvullende informatie verzamelen als u contact met ons opneemt voor klantenondersteuning. In dit Privacybeleid verwijzen we naar alle informatie die een individu uniek kan identificeren (inclusief de informatie hieronder) als "Persoonlijke informatie". Zie de lijst hieronder voor meer informatie over welke Persoonlijke informatie we verzamelen en waarom.

 

Apparaatinformatie

 

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: versie van webbrowser, IP-adres, tijdzone, cookie-informatie, welke sites of producten u bekijkt, zoektermen en hoe u interactie hebt met de Site.
  • Doel van het verzamelen: om de Site nauwkeurig voor u te laden, om analyses uit te voeren over het gebruik van de Site om onze Site te optimaliseren, om u te voorzien van informatie en reclame die voor u van belang is, om effectiever met u te communiceren, om ons te helpen bij het effectief beheren van aankopen die u bij ons doet en om uw account bij ons effectief te beheren.
  • Bron van verzameling: Automatisch verzameld wanneer u onze Site bezoekt met behulp van cookies, logbestanden, webbakens, tags of pixels; automatisch verzameld wanneer u zich inschrijft op onze e-maillijst, een huisdierprofiel aanmaakt met betrekking tot uw huisdier of zich anderszins bij ons registreert.
  • Openbaarmaking voor een zakelijk doel: gedeeld met onze verwerker Shopify; gedeeld met onze verwerker/controleur Good Boy Studios, Inc.; gedeeld met verschillende externe verwerkers marketingbureaus en adverteerders

 

Bestelinformatie

 

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke gegevens: naam, factuuradres, verzendadres, betalingsgegevens (inclusief creditcardnummers), e-mailadres en telefoonnummer.
  • Doel van het verzamelen: om producten of diensten aan u te leveren om ons contract uit te voeren, uw betalingsgegevens te verwerken, de verzending te regelen en u te voorzien van facturen en/of orderbevestigingen, met u te communiceren, onze bestellingen te screenen op mogelijke risico's of fraude, en wanneer dit in overeenstemming is met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, u te voorzien van informatie of reclame met betrekking tot onze producten of diensten.
  • Verzamelbron: bij jou verzameld.
  • Openbaarmaking voor een zakelijk doel: gedeeld met onze verwerker Shopify.

 

Informatie over klantenondersteuning

 

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: 
  • Doel van het verzamelen: klantenondersteuning bieden.
  • Verzamelbron: bij jou verzameld.
  • Openbaarmaking voor zakelijke doeleinden:

 

Informatie over e-mailabonnees en profielen

 

  • Voorbeelden van verzamelde Persoonsgegevens: e-mailadres, diverse niet-persoonsgegevens die u vrijwillig verstrekt wanneer u zich inschrijft op onze opt-in e-maillijst of een profiel aanmaakt voor uw huisdier. U kunt uw e-mailabonnement en huisdierprofiel op elk gewenst moment opzeggen.
  • Doel van het verzamelen: om u te voorzien van informatie en reclame die voor u van belang is, om effectiever met u te communiceren, om ons te helpen bij het effectief beheren van aankopen die u bij ons doet, om uw account bij ons effectief te beheren en voor algemene marketing en demografische analyse.
  • Verzamelbron: Wordt automatisch verzameld wanneer u zich inschrijft op onze e-maillijst, een huisdierprofiel aanmaakt met betrekking tot uw huisdier of zich anderszins registreert op de site.
  • Openbaarmaking voor een zakelijk doel: gedeeld met onze verwerker/controleur, Good Boy Studios, Inc.; gedeeld met verschillende externe verwerkers, marketingbureaus en adverteerders.

 

Minderjarigen

 

De Site is niet bedoeld voor personen onder de leeftijd van [LEEFTIJD]. Wij verzamelen niet opzettelijk persoonlijke informatie van kinderen. Als u de ouder of voogd bent en denkt dat uw kind ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op via het onderstaande adres om verwijdering aan te vragen.

 

Persoonlijke informatie delen

 

Wij delen uw Persoonsgegevens met dienstverleners om ons te helpen onze diensten te verlenen en onze contracten met u na te komen, zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld:

  • Wij gebruiken Shopify voor onze online winkel. U kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw Persoonlijke Gegevens gebruikt: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Wij kunnen uw Persoonlijke Gegevens delen om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtmatig verzoek om informatie die wij ontvangen, of om anderszins onze rechten te beschermen.
  • We kunnen verschillende niet-persoonlijke gegevens delen met externe gegevensverwerkers voor analysedoeleinden.
  • We kunnen verschillende niet-persoonlijke gegevens (profielgegevens van huisdieren) die vrijwillig door u zijn verstrekt, delen met onze verwerker/beheerder, Good Boy Studios, Inc. die vervolgens wordt gedeeld met verschillende externe gegevensanalyseverwerkers.
  • Onze verwerker/beheerder, Good Boy Studios, Inc., kan ook verschillende niet-persoonlijke gegevens (profielgegevens van uw huisdier) die u vrijwillig verstrekt, koppelen aan de webcookie die uw apparaat ontvangt wanneer u zich vrijwillig inschrijft op onze e-maillijst, een huisdierprofiel aanmaakt met betrekking tot uw huisdier of zich op een andere manier registreert op de site, en deze informatie delen met externe verwerkers en adverteerders om u gerichte advertenties aan te bieden op websites van derden die u mogelijk bezoekt.

 

Reclame op basis van gedrag

 

Zoals hierboven beschreven, gebruiken wij uw Persoonlijke Gegevens (alleen of in combinatie met niet-persoonlijke gegevens) om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie te bieden waarvan wij denken dat deze voor u interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

  •  Wij gebruiken Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de Site gebruiken. U kunt hier meer lezen over hoe Google uw Persoonlijke Gegevens gebruikt: https://policies.google.com/privacy?hl=enU kunt zich hier ook afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Wij delen informatie over uw gebruik van de Site, uw aankopen en uw interactie met onze advertenties op andere websites met onze reclamepartners. Wij verzamelen en delen sommige van deze informatie rechtstreeks met onze reclamepartners en in sommige gevallen door het gebruik van cookies of andere soortgelijke technologieën (waarvoor u, afhankelijk van uw locatie, toestemming kunt geven).
  • We delen verschillende niet-persoonlijke gegevens (informatie over huisdierprofielen) die u vrijwillig verstrekt wanneer u zich inschrijft op onze e-maillijst, een huisdierprofiel aanmaakt of zich anderszins registreert op de site met onze verwerker/beheerder, Good Boy Studios, Inc., die kunnen worden gekoppeld aan het e-mailadres dat u vrijwillig verstrekt hebt en/of de webcookie die uw apparaat ontvangt, en die vervolgens worden gedeeld met verschillende verwerkende marketingbureaus en adverteerders van derden om u gerichte reclame te bieden op websites van derden die u mogelijk bezoekt.

 

Voor meer informatie over hoe gerichte reclame werkt, kunt u de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") bezoeken op

http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

U kunt zich afmelden voor gerichte reclame door:

  • Het huisdierprofiel verwijderen dat u vrijwillig op onze Site hebt aangemaakt.
  • Het opzeggen van het e-mailabonnement waarvoor u zich vrijwillig hebt aangemeld door te klikken op de knop "opzeggen" in elke e-mail die u van ons ontvangt of door het huisdierprofiel dat u vrijwillig op onze Site hebt aangemaakt op een andere manier te verwijderen.

 

 

Daarnaast kunt u zich afmelden voor sommige van deze services door naar het afmeldportaal van de Digital Advertising Alliance te gaan op: http://optout.aboutads.info/.

 

Persoonlijke informatie gebruiken

 

Wij gebruiken uw Persoonlijke Gegevens om onze diensten aan u te leveren, waaronder: het te koop aanbieden van producten, het verwerken van betalingen, het verzenden en uitvoeren van uw bestelling, en om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen. Wij gebruiken beperkte Persoonlijke Gegevens ook om u te voorzien van informatie en advertenties die voor u interessant kunnen zijn, zoals hierboven uitgebreider beschreven.

 

 

Wettelijke basis

 

In overeenstemming met de General Data Protection Regulation ("GDPR"), als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte ("EER"), verwerken wij uw persoonlijke gegevens op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

 

  • Uw toestemming;
  • De uitvoering van het contract tussen u en de Site;
  • Voldoen aan onze wettelijke verplichtingen;
  • Om uw vitale belangen te beschermen;
  • Om een taak uit te voeren in het algemeen belang;
  • Voor onze legitieme belangen, die niet zwaarder wegen dan uw fundamentele rechten en vrijheden.

 

Behoud

 

Wanneer u een bestelling plaatst via de Site, bewaren we uw persoonsgegevens voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt om deze informatie te wissen. Voor meer informatie over uw recht op wissen, zie het gedeelte 'Uw rechten' hieronder. Wanneer u zich vrijwillig aanmeldt en inschrijft op onze e-maillijst, of u zich anderszins vrijwillig registreert op de Site, bewaren we uw persoonsgegevens voor onze administratie en voor verschillende externe beheerders en/of verwerkers, waaronder Good Boy Studios, Inc., zoals hierboven beschreven, tenzij en totdat u ons vraagt om deze informatie te wissen. Voor meer informatie over uw recht op wissen, zie het gedeelte 'Uw rechten' hieronder.

 

Automatische besluitvorming

 

Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om bezwaar te maken tegen verwerking die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering), wanneer die besluitvorming rechtsgevolgen voor u heeft of anderszins aanzienlijke gevolgen voor u heeft.

 

We houden ons NIET bezig met volledig geautomatiseerde besluitvorming die een wettelijk of anderszins belangrijk effect heeft met behulp van klantgegevens.

 

Onze verwerker Shopify maakt gebruik van beperkte geautomatiseerde besluitvorming om fraude te voorkomen die geen wettelijke of anderszins belangrijke gevolgen voor u heeft.

 

Diensten die elementen van geautomatiseerde besluitvorming bevatten zijn onder andere:

  • Tijdelijke denylist van IP-adressen geassocieerd met herhaaldelijk mislukte transacties. Deze denylist blijft een klein aantal uren bestaan.
  • Tijdelijke denylist van creditcards geassocieerd met geweigerde IP-adressen. Deze denylist blijft een klein aantal dagen bestaan.

 

[VOEG DE VOLGENDE PARAGRAAF ALLEEN TOE ALS U PERSOONLIJKE INFORMATIE VERKOOPT, ZOALS GEDEFINIEERD DOOR DE CALIFORNIA CONSUMER PRIVACY ACT].

 

Persoonlijke informatie verkopen

 

Onze Site verkoopt persoonlijke informatie, zoals gedefinieerd door de California Consumer Privacy Act van 2018 ("CCPA").

 

 

  • CATEGORIEËN VAN VERKOCHTE INFORMATIE;
  • INSTRUCTIES OVER HOE U ZICH AFMELDT VOOR DE VERKOOP;
  • OF UW BEDRIJF INFORMATIE VAN MINDERJARIGEN (JONGER DAN 16) VERKOOPT EN OF U HIERVOOR TOESTEMMING HEBT GEKREGEN;
  • ALS U EEN FINANCIËLE PRIKKEL GEEFT OM INFORMATIE NIET TE VERKOPEN, GEEF DAN INFORMATIE OVER WAT DIE PRIKKEL IS.

 

Uw rechten

 

GDPR

 

Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de Persoonsgegevens die wij over u bewaren, om deze over te dragen naar een nieuwe service en om te vragen of uw Persoonsgegevens gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist kunnen worden. Als u deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

 

Je Persoonlijke Gegevens worden in eerste instantie verwerkt in Ierland en worden vervolgens overgebracht naar landen buiten Europa voor opslag en verdere verwerking, waaronder Canada en de Verenigde Staten. Voor meer informatie over hoe gegevensoverdrachten voldoen aan de GDPR, zie Shopify's GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

 

Informatie die u vrijwillig verstrekt wanneer u zich inschrijft voor onze e-maillijst of wanneer u zich anderszins registreert op de Site, met inbegrip van alle persoonlijke informatie die daarmee verband houdt, wordt verwerkt in de Verenigde Staten en opgeslagen in de Verenigde Staten, tenzij en totdat u ons vraagt deze informatie te wissen.

 

CCPA

 

Als u een inwoner van Californië bent, hebt u het recht op toegang tot de Persoonlijke Informatie die wij over u bewaren (ook bekend als het 'Recht op Kennisname'), om deze over te dragen aan een nieuwe dienst en om te vragen dat uw Persoonlijke Informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Als u deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens 

 

Als u een gemachtigde wilt aanwijzen om deze verzoeken namens u in te dienen, neem dan contact met ons op via het onderstaande adres.

 

Cookies

 

Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar uw computer of apparaat wordt gedownload wanneer u onze site bezoekt. We gebruiken een aantal verschillende cookies, waaronder functionele, prestatie-, advertentie- en social media of content cookies. Cookies maken uw surfervaring beter door de website in staat te stellen uw acties en voorkeuren te onthouden (zoals aanmelding en regioselectie). Dit betekent dat u deze informatie niet telkens opnieuw hoeft in te voeren wanneer u terugkeert naar de site of van de ene pagina naar de andere bladert. Cookies geven ook informatie over hoe mensen de website gebruiken, bijvoorbeeld of het de eerste keer is dat ze de site bezoeken of dat ze een frequente bezoeker zijn.

 

We gebruiken de volgende cookies om uw ervaring op onze Site te optimaliseren en onze diensten te leveren.

 

Cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de winkel

  • _ab: Gebruikt in verband met toegang tot admin.
  • _secure_session_id: Gebruikt in verband met navigatie door een winkelfront.
  • winkelwagentje: Wordt gebruikt in combinatie met een winkelwagentje.
  • cart_sig: Gebruikt in verband met afrekenen.
  • cart_ts: Gebruikt in verband met afrekenen.
  • checkout_token: Wordt gebruikt bij het afrekenen.
  • geheim: Wordt gebruikt in verband met afrekenen.
  • secure_customer_sig: Gebruikt in verband met het aanmelden van klanten.
  • storefront_digest: Gebruikt in verband met het inloggen van klanten.
  • _shopify_u: Wordt gebruikt om het bijwerken van klantgegevens te vergemakkelijken.

Cookies voor 

Rapportage en analyse

  • _tracking_consent: Voorkeuren voor tracering.
  • _landing_page: Landingspagina's bijhouden
  • _orig_referrer: landingspagina's volgen
  • _s: Shopify analytics.
  • _shopify_fs: Analytics voor Shopify.
  • _shopify_s: Analytics voor Shopify.
  • _shopify_sa_p: Shopify analytics met betrekking tot marketing en verwijzingen.
  • _shopify_sa_t: Analytics van Shopify met betrekking tot marketing en verwijzingen.
  • _shopify_y: Analytics voor Shopify.
  • _y: Shopify analytics.
  • _petparade_shopify_token: Good Boy Studios analytics met betrekking tot marketing.
  • _petparade_shopify_complete: Good Boy Studios analytics met betrekking tot marketing.

[VOEG ANDERE COOKIES OF TRACKINGTECHNOLOGIEËN IN DIE U GEBRUIKT].

Hoe lang een cookie op uw computer of mobiele apparaat blijft staan, hangt af van het feit of het een "permanente" of "sessiecookie" is. Sessiecookies gaan mee totdat u stopt met browsen en permanente cookies gaan mee totdat ze verlopen of worden verwijderd. De meeste cookies die wij gebruiken zijn permanent en verlopen tussen 30 minuten en twee jaar vanaf de datum waarop ze naar uw apparaat zijn gedownload.

 

U kunt cookies op verschillende manieren controleren en beheren. Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies uw gebruikerservaring negatief kan beïnvloeden en dat delen van onze website mogelijk niet meer volledig toegankelijk zijn.

 

De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt kiezen of u wel of geen cookies wilt accepteren via de besturingselementen van uw browser, die vaak te vinden zijn in het menu "Extra" of "Voorkeuren" van uw browser. Meer informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen of het blokkeren, beheren of filteren van cookies kunt u vinden in het helpbestand van uw browser of op sites als www.allaboutcookies.org.

 

Houd er bovendien rekening mee dat het blokkeren van cookies niet volledig kan voorkomen dat we informatie delen met derden, zoals onze reclamepartners. Om uw rechten uit te oefenen of u af te melden voor bepaald gebruik van uw informatie door deze partijen, volgt u de instructies in het gedeelte "Behavioural Advertising" hierboven.

 

Niet volgen

 

Houd er rekening mee dat, omdat er in de sector geen consistente opvatting bestaat over hoe te reageren op "Do Not Track"-signalen, we onze gegevensverzamelings- en gebruikspraktijken niet wijzigen wanneer we een dergelijk signaal van uw browser detecteren.

 

Veranderingen

 

We kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.

 

Neem contact op met

 

Voor meer informatie over ons privacybeleid, als u vragen hebt of als u een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen per e-mail op [e-mailadres] of per post via onderstaande gegevens:

 

33 Leonie Hill Road Singapore 239196

 

Voor meer informatie over de privacypraktijken van onze e-mailabonnementen, of als u vragen hebt over de privacypraktijken van onze e-mailabonnementen, of als u een klacht wilt indienen over de privacypraktijken van onze e-mailabonnementen, kunt u contact opnemen met Dog Lovers., per e-mail op office@doglovers.sg of per post via de onderstaande gegevens:

 

33 Leonie Hill Road Singapore 239196

 

Laatst bijgewerkt op: 05709/2023

 

Als u niet tevreden bent met onze reactie op uw klacht, hebt u het recht om uw klacht in te dienen bij de relevante gegevensbeschermingsautoriteit. U kunt contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit of onze toezichthoudende autoriteit hier:: https://ico.org.uk/make-a-complaint/